Välj ett distrikt

SMC klubbar

Gå till övre kategori Inga fler underkategorier hittades.
  • «
  • 1
  • »

AB Touring

Vad
Klubb med huvudsaklig inriktning på touring
Hemsida

Albatross Hernö

Vad
Albatross Hernö, mc-klubb med säte i Härnösand är en på demokratiskt grund byggd klubb. Klubbens målsättning är att samla likasinnade personer och verka för klubbkåkens bevarande och fortlöpande underhåll. Klubben ska vara ansluten till SMC som tillvaratar medlemmarnas rättigheter som hojåkare.
Hemsida https://www.facebook.com/groups/328499538367/?fref=ts

All Kind's Knutters

Vad
Onsdagsturer med avresa från Kroksjön kl 18.00. Tag med fika samt ha full tank. Tiden kan ändras så kolla vår hemsida. http://www.akktranemo.se
Hemsida http://www.akktranemo.se/v2/

Alstermo MCK

Vad
Hemsida

Arboga MC

Vad
Hemsida

Arctic Warriors, Svärdsjö

Avesta Motorcykel Klubb

Vad
Vi är en liten klubb i södra Dalarna. Vi har vår klubbkåk i gamla ålderdomshemmet i Nordanö Krylbo. Vi har körningar Onsdagar och Söndagar mellan V17-V26 och V33-V40 samt försöker att hålla möten första Söndagen varje månad.
Hemsida http://www.avesta-mck9.webnode.se

Aviatörernas MC

Vad
: Klubben startade 1973. Vi kör hojar av blandade märken och medlemmarna är också lite blandade... Välkomna till vår klubbstuga på Maskinvägen i Staffanstorp. Vi är nästan alltid där på tisdagkvällar från 19.00. Kom gärna och ta en fika!
Hemsida http://www.aviatorernasmc.se/

Bald Bikers

Ballbangers MC

Vad
Ballbangers Mc är en mycket seriös mc klubb med medlemmar och sökande från Gästrikland, Uppland, Dalarna, England, Norge, Östergötland och Fjollträsk.
Hemsida http://www.ballbangers.se/

Ballstarke MC

Vad
Hemsida

Bauer MC

BBH MC

Vad
Hemsida

Beer Hunters MC

Bengalos MC

Big Bay MC Klabb

Vad
Big Bay MC-Klubb är en partipolitiskt obunden sammanslutning av motorcykelägare och andra intresserade. Klubben skall inom sitt ungdomsarbete taga speciell hänsyn till trafiksäkerhetsutbildningen. Träffas en kväll i veckan och åker oftas kringelvägar till något kulturellt mål eller fikaställe. Brukar ha någon festlighet vår och höst samt luciafika.
Hemsida http://www.bigbaymcklabb.se/

Bjärke MC

Vad
Bjärke MC, Sollebrunn startades år 2000 och har ca 100 medlemmar. Varje onsdag kväll och varannan måndag förmiddag gör vi organiserade utflykter mellan maj och september. Mer uppgifter om vår verksamhet hittar du på http://www.bjarke-mc.dinstudio.se
Hemsida http://www.bjarke-mc.dinstudio.se/

Black Road Riders

Vad
Hemsida

Black Velvet MC

Blekinges Motorcyklister

Blodsbröder MC BBMC

Vad
Hemsida

BMW MC-klubben Sverige

Vad
Världen bästa BMW Mc-klubb och en av de största!
Hemsida http://bmwklubben.se/

Bodafors MC-Klubb

Vad
Hemsida

Bodega MC

Vad
Bodega MC är en interdisiplinär sammanslutning av oliksinnade.Verksamheten består i huvudsak att i tid och otid diskutera varats förhållande till medvetandet. Där varat oftast innefattar motorcyklar.
Hemsida http://www.bodegamc.se/

Bollnäs Motorcykelklubb

Vad
Hemsida http://www.bmck.se/

Bom MC

Vad
Hemsida

Bôrgens MC

Vad
En klubb öppen för alla. Grundad 1967 som GMCK. Bytte namn 1977-78 till Bôrgens MC. Vi är ca 70st medlemmar + familjer. Vi har flyttat vår klubbstuga några ggr. Sedan 2012 så finns vi i Slottsbron med utsikt över den gamla borgruin som ligger till grund för vårat klubbnamn.
Hemsida http://www.borgensmc.se/

Boxvik Bikers Touring Club

Bra Nock

Vad
Bra Nock grundades 2007. Vi är en Ystad klubb med medlemmar spridda över Skåne. Vi är ingen märkesklubb. Vi har ingen klubbstuga. Vi försöker göra det så enkelt som möjliggt.
Hemsida http://bnmc.se/

Bränne Alpin

Vad
Hemsida

Buffel MC

Vad
Hemsida

Bushmen Riders MC

Vad
En klubb med blandade cyklar. Vi finns i Timrå och anordnar den återkommande Deltaträffen. Vi har egen kåk vid indalsälvens delta.
Hemsida http://bushmenriders.se/

Busknutters

Vad
MC-klubb för buss-chaufförer.... som gillar MC Både korta och långa turer...
Hemsida http://www.busknutters.com/

Busriders MC-klubb i Linköping

Vad
Klubblokal i Rossvik Duseborg.
Hemsida http://www.busriders.se/

Bågen MC

Vad
Bågen MC Västerås grundades 1994 och är en familjeklubb för motorcyklister. Klubben består av ca 50 medlemmar med stor spridning i ålder. Syftet med klubben är att främja motorcykelns värde. Vi medlemmar förenas i vårt främsta intresse, att åka motorcykel och njuta av livet. Hur gör vi det på bästa sätt, om inte tillsammans?
Hemsida http://www.bagenmc.se/

Bålsta Motorcykelklubb

Vad
Lokaliserade mitt i Mälardalen bedriver vi vår verksamhet och gör vårt yttersta för att förena mc-åkare i alla kategorier. Vår klubblokal ligger strax utanför kärnan av Bålsta samhälle. Vi är drygt 80-talet medlemmar och vi ser gärna att fler hojåkare ansluter sig till klubben.Vi träffas kontinuerligt under hela året med betoning på sommarhalvåret. Då åker vi gemensamt på klubbtouring (se vår hemsida) oftast med start från Klubbstugan Knarrbacken i Bålsta. Vi samlas även för att vissa helger göra gemensamma resor till olika MC-träffar ex Mälaren Runt, Gränsöträffen m.m. men även resor som t.ex. Gotland Åland har det blivit. För att visa upp oss, att vi bara är vanliga "Svenssons", så arrangerar vi varje år ett jippo i Bålsta Centrum där vi skjutsar folk, grillar korv och även har en hoj utställning med folkröstning om vilkens "pärla" som verkligen är snyggast. Vi i Bålsta MCK ställer även upp för ungdomarna i Håbo kommun genom att delta på skolavslutningarna. När det gäller våra framtida planer för klubben så är målsättningen att Bålsta MCK skall verka för att förena hojåkare. Det viktigaste budskapet är att klubben är till för medlemmarna, inte tvärtom. Hoj är underbart, vi vet!
Hemsida http://www.bmck.nu/

Camp Swampy MC

Chios MCC

Christinehamns MCK

Vad
: Klubben bildades år 1965 och vi har sedan dess haft tillgång till vår klubbkåk i Gustavsvik som ligger en bit väster om Kristinehamn. Christinehamns MotorCykelKlubb har sedan utvecklats till en av de största MC-klubbarna i Värmland. Klubben har nu omkring 100 medlemmar i alla tänkbara åldrar, som åker motorcyklar av alla slag. Klubbens aktiviteter består i att träffas och ha roligt. Vi anordnar olika aktiviteter i form av gemensamma utflykter, resor och andra festligheter. Våra stora fasta aktiviteter under året är: 1) Premiärturen som alltid går av stapeln på Långfredagen kl. 11:00 från norra kungsgatan i Kristinehamn. 2) Höstträffen som oftast går av stapeln tredje helgen i september i och runt vår klubbstuga, då samlas det knuttar och knuttor från Danmark, Finland och Norge och har det riktigt gött i höstmörkret. I klubbstugan har vi café på Lördagar kl. 11:00 och Onsdagar kl. 18:00 hela året. På sommaren brukar vi även arrangera kortare kvällsturer på onsdagar klockan 18.00 och utgår då oftast ifrån klubbstugan.
Hemsida http://www.cmck.se

Classic Mc Moped Club

Vad
Hemsida http://www.cmmc.se/

Classic Suzuki Club Scandinavia

Clear River MC

Vad
Hemsida

Club Hjulius MC Oskarshamn

Vad
Klubben startades 22 november 1967. Det bestämdes att klubben skulle heta: Club Hjulius MC Oskarshamn. Klubben firade alltså 50-årsjubileum 2017. Klubben har drygt 60 medlemmar och en egen klubbstuga.
Hemsida http://clubhjulius.blogspot.se

Club MC-Veteranerna Sverige

Club Toro MC

Club Örnen MC

Coalbrooks MCK

Con Dios MC

Vad
Klubb för hojåkare med kristen grundsyn. Lagan är vår ursprungsort.
Hemsida http://www.condiosmc.se

Copper MC

Vad
Hemsida

Crazy Kings MCK

Crusaders MC Sweden

Dannemora MCK

Darkwoods MC

Distans MC

Diva MC

Vad
Hemsida

Dorotea MCK "Fridas"

Dragon Bikers

Dragons MC

Drakstaden MCC Sundsvall

Dunk MC Björneborg

Vad
Hemsida http://www.dunkmc.se/

E lite bättre MC

Vad
Utflykter och Knicks körning i Eskilstuna
Hemsida

Eagle Riders MC

Vad
: Klubben är inte bunden till något speciellt motorcykelmärke. Utan man ska ha ett med klubbens förenligt MC intresse. För vidare information besök vår hemsida http://www.eagleriders.se
Hemsida http://www.eagleriders.se

Eddie Riders MC

Vad
Hemsida

Ekens MC

Ekshärads MC

Vad
Hemsida

El Trocadero MCC

Engelholms MCK

Vad
MC klubb för alla typer av motorcyklar. Är opolitiskt obundna.Alla är välkomna.
Hemsida http://www.emck.nu/

Eskilstuna MCK

Vad
: Mc-klubb med inriktning på körglada landsvägsmotorcyklar och grusbusmotorcyklar, alla typer av mc är dock varmt välkomna.
Hemsida http://www.emck.se

Eslövs MCK

Vad
Klubben bildades 1966 av fyra killar. Vår klubblokal finns på Bruksgatan 1, Eslöv. Då det är bra väder så kör vi turer på onsdagskvällarna och kör även lite turer då och då på helgerna till olika träffar.
Hemsida

Farnyte MC

Vad
Farnyte MC är en partipolitiskt obunden sammanslutning av motorcyklister. Även folk som ännu inte har hojkort men som är intresserade av motorcyklar är medlemmar - vi stänger ingen ute. Vi har ingen klubbkåk och tänker inte skaffa någon, vi vill köra hoj och inte lägga tid på stuprörsrensning och gräsmatteklippning . Från och med 2013 heter vi Farnyte MC. Farnyte är gutamål och betyder "resesällskap".
Hemsida http://farnytemc.se

FeW

Vad
Hemsida

FJR Club Sweden

Vad
Rikstäckande intresseklubb för Yamaha FJR 1300 med lokala grupper se hemsidan http://www.fjrclubsweden.se/eller Facebook FJR Club Sweden
Hemsida http://fjrclubsweden.se/

Fladderbikes MC

Floalt MCK

FMCK Boden

Vad
Hemsida

FMCK BohusDal

Vad
Hemsida

FMCK Göteborg

FMCK Kronoberg

FMCK Linköping

FMCK Stockholm

Vad
FMCK Stockholm ordnar utbildning, träning och tävling, främst inom Enduro, samt utbildar för uppgifter inom samhälle och totalförsvaret. FMCK Stockholm ansvarar även för mc-ordonnanser vid löptävlingar och arrangemang. Vi är ca 500 medlemmar. Inom FMCK Stockholm har du möjlighet till varierad motorcykelåkning och verksamhet kring den. Vår föreningslokal Klangen i Barkarby är bas för verksamheten. Där har vi också garage och verkstad för medlemmars mc. FMCK Stockholm är organiserat med styrelse och 5 grupper som planerar, genomför och följer upp sin verksamhet. Vi erbjuder också uppgifter för dig som vill vara ledare. FMCK Stockholm är anslutet till FMCK Riksförbund, Svenska Motorcykelförbundet (SVEMO) och Sveriges Motorcyklisters Centralorganisation (SMC).
Hemsida http://www.fmckstockholm.se/

FMCK Strängnäs

FMCK Sundsvall

Vad
Sundsvall / Ånge kåren har medlemmar i hela Medelpad. Vårt huvudmål är att serva 16 HV bat samt trafikplutonen i Härnösand med mc ordonnanser. Vi har två lokaler (i Sundsvall respektive Ånge) där vi kan erbjuda våra medlemmar en mekplats. Utöver meka och köra grön hoj i hemvärnsförbanden. Så genomför vi en massa roliga aktiviteter som av någon anledning alltid har haft två hjul som en röd tråd. Vi är anslutna till SVEMO och SMC (utöver FMCK förstås).
Hemsida http://fmck.se/karer/fmck-sundsvall

FMCK Uppsala

Vad
Frivilliga motorcykelkårens viktigaste uppgift, som frivillig försvarsorganisation, är att utbilda motorcykel-ordonnanser, främst till de militära, men även de civila delarna av totalförsvaret. Vi bedriver också förenings-verksamhet, som t.ex. träffar, turer och veteran-rally. Utöver detta, och som en del i vårt trafiksäkerhetsarbete anordnar vi också mopedutbildningar. FMCK har en bred ungdomsverksamhet där vi utbildar ungdomar för att tidigt ge dem en bra värdegrund och ett gott trafiksäkert uppträdande. En broschyr om FMCK Uppsala finns att läsa på: http://images.eniro.com/file/customer-web/SE/17484690/profilepage/PSMPDF/6162.pdf Om ni har några frågor angående FMCK Uppsala, skicka ett mail till: info@fmckuppsala.se För information om FMCK Riks, besök: http://fmck.se/
Hemsida

FMCK Uppsala

Vad
: FMCK Uppsala Frivilliga motorcykelkårens viktigaste uppgift, som frivillig försvarsorganisation, är att utbilda motorcykel-ordonnanser, främst till de militära, men även de civila delarna av totalförsvaret. Vi bedriver också föreningsverksamhet, som t.ex. träffar, turer och veteranrally. Utöver detta, och som en del i vårt trafiksäkerhetsarbete, anordnar vi också mopedutbildningar. Vi har köpt in 8 st. AM-mopeder i en satsning att få igång vår ungdomsverksamhet på allvar. Vår klubblokal ligger på Rörkens motorstadion. Där finns vi nästan varje onsdag mellan 18:00 och 20:00. Vi har aktivitet betydligt oftare än så, men inte på fasta tider, som medlem har du full koll på detta via vår facebookgrupp. En del av vår militära verksamhet är förlagd till LSS, där vi har ett förråd och ett kontor. En broschyr om FMCK Uppsala finns att skriva ut eller läsa på: http://images.eniro.com/file/customer-web/SE/17484690/profilepage/PSMPDF/6162.pdf Besöksadress: Rörken 11, 755 94 Uppsala Facebooksida: https://www.facebook.com/FMCKUppsala Intresseanmälan till mopedkurs: mopedkurs@fmckuppsala.se
Hemsida http://www.fmckuppsala.se/

FMCK Varberg

FMCK Värmland

Vad
: En frivillig försvarsorganisation som bedriver kurser och har både gröna och civila aktiviteter.
Hemsida http://www.fmckvermland.se/

Foxen MC

Freelance MC

Vad
Hemsida

Fågelbo Riders

Vad
Ett gott gäng som gillar MC-åkning.
Hemsida http://www.fagelbomc.se/

Fölene Navet MC

Garaget MCC

Vad
Hemsida

Gasoline MC

Gefle MCK

Goblins MC Småland

Vad
En klubb där man är välkommen oavsett kön eller hojmärke !
Hemsida https://www.facebook.com/groups/235140772061/

GoldWing Club Sweden

Vad
Hemsida http://gwcs.se

Goodguys MC

Vad
: Klubben för alla som gillar att åka hoj och ha skoj.
Hemsida http://www.goodguysmc.se/

Goteborg Chapter Sweden

Vad
Vi vill vara en träffpunkt utan klubbstuga, vi vill ju alla köra vår H-D så mycket som möjligt. Vi träffas på olika sätt, ex.vis på Onsdags- & Lördags-körningar, MC-träffar, pubkvällar och medlemsmöten i vår butik. Det är medlemarna som gör föreningen levande och engagerad, det enda som kan sätta gränserna är vår egen vilja och fantasi.Onsdag & Lördagskörningar äger rum under månaderna April-September.För mer info besök gärna vår hemsida hog-goteborg.se där detaljerat körprogram finns.
Hemsida http://www.hog-goteborg.se

Gotlands MCK

Vad
Kamrat- och touringförening för medlemmar med allmänt motorcykelintresse. Bildad 1967 Klubblokal Västehejde Forse Kviar 13 621 99 Visby Sverige
Hemsida http://www.gmck.se

Griffin Bikers

Gripen MCK Malmö

Vad
Hemsida

Gräshoppers MC

Gröndahls MCK

Vad
Hemsida

Gute Riders

Vad
Hemsida

H.O.G.Gothenburg Chapter

Hallsta MC Touring

Vad
Hallsta MC Touring är en av Sveriges SMC anslutna MC-klubbar och har 88 st medlemmar med en ganska hög medelålder. Klubbens inriktning är, oavsett vilket mc-märke man har och åker på, att alla får vara med. Vi åker på touringar en gång i veckan med olika mål och aktiviteter.
Hemsida http://www.hallstamctouring.se/

Halmstad Touring Club

Vad
Hemsida http://www.htcmc.se

Hammarö Islanders MCC

Vad
Hemsida http://www.himcc.se/

Happiness MCC

Harley-Davidson Club Sweden

Vad
Harley-Davidson Club Sweden (H-DCS) är en ideell, opolitisk förening för ägare av Harley-Davidson motorcyklar. Klubben bildades 1970 och är i dag världens största oberoende Harleyklubb med nästan 8 000 medlemmar. H-DCS huvuduppgift är att verka för den goda andan mellan alla motorcykelåkare och Harley-åkare i synnerhet. Vi vill stötta det unika bikerklimatet i Sverige och befrämja motorcykelåkandet och informera i frågor som rör vår livsstil. H-DCS är medlem i Federations of Harley-Davidson Clubs Europe. H-DCS anordnar träffar centralt eller på distriktsnivå för sina medlemmar. Varje år anordnas en Internationell träff dit alla H-D-åkare är välkomna. Medlemmarna får klubbtidningen H-Dentusiasten fyra gånger om året. H-DCS har en medlemsbutik där vi erbjuder våra medlemmar kläder och tillbehör på vår webbutik & per postorder På klubbens träffar brukar finnas folk i alla åldrar från både Sverige och andra länder. H-DCS styrelse består av president, kassör, sekreterare, redaktör, produktsansvarig, försäkringsansvarig och elva distriktsombud. Samtliga styrelsemedlemmar och andra klubbmedlemmar arbetar ideellt.
Hemsida

Hedemora TT Sweden

Vad
: MC klubb från södra Dalarna med inriktning på touring
Hemsida http://www.hedemoratouring.se

Hellefors MCK

Hellnight MC

Vad
MC klubb utan hem.
Hemsida https://hellnight-mc.se/

Hercules Bikers Enköping

Hermans Hedningar LMCK

Hestra MCK

Hibideskus Mucelures MCC

Vad
Hemsida

High Coast Riders MCK

Vad
Hemsida

High Riders Ystad

Vad
Ordförande och kontaktman Leif Michaelsen tel 0739 95 80 46 mail: leffehd03boy@outlook.com
Hemsida http://www.highriders.net/

Highlanders MC Forserum

Hjorts MCK

Vad
: Hjorts Mck bildades 1984 och har sin klubbstuga utmed väg 27 ca 2 km norr om korsningen med väg 25. Klubben består av ett femtiotal medlemmar.
Hemsida

Hjälmåns MC

Vad
Hemsida

Hlorride Kungshamn

Vad
Klubb för hojåkare inom främst Sotenäs kommun, med klubbstuga tillsammans med Sotenäs Hundklubb, vid Väggabacken, Kungshamn
Hemsida

Hobbes MC

Vad
Vi har fått en ny ordförande i klubben.
Hemsida http://www.hobbesmc.com

Hofors MCK

HOG Helsingborg Chapter

Vad
Hemsida

Hog Valley MC

Vad
Klubb med blandade hojar, åldrar, kön och nationaliteter, med häftigt klubbhus i Överhogdal, Härjedalen. Arrangerar årligen Härjedalsträffen Bike Meet torsdag-söndag efter midsommarhelgen. Anordnar även varje år Snöskotersafari tredje lördagen i mars. Besöker gärna andra klubbars träffar och gör flera utflykter på vägarna.
Hemsida http://www.hvmc.se

Hojride MK

Vad
Allätande SVEMO ansluten mc klubb
Hemsida http://www.hojridemc.com/

HojSan MC

Vad
Klubben bildades 1999 och består idag av c:a 30 personer, där ca hälften är kvinnor. Vi ställer inga krav på vilken typ av motorcykel medlemmarna ska köra, men vi är främst glidare och touring åkare. Vi har medlemmar både i Stockholm och i Norrköpings-trakten. "Vägen är Målet" Vi gillar att hålla lagom tempo vid turerna. Vi vill kunna se naturen och känna dofterna samtidigt som vi åker. Självfallet blir MC-åkningen trevligare om den kan kombineras med social samvaro med likasinnade. När vi åker är vägen det viktigaste, men att ha ett fik eller en trevlig restaurang som destination är utmärkt.
Hemsida http://www.hojsanmc.se/

Hojt MC

Vad
Hemsida

Holy Riders MC Småland

Vad
Vi är en kristen mc-klubb och en del (avdelning) av Holy Riders MC med säte i Norge sedan 1981. Vi är för närvarande 15 medlemmar i Småland
Hemsida http://www.holyriderssmaland.se

Honda On Off Road Club

Vad
Rikstäckande märkesklubb för ägare av Honda On/Offroad.
Hemsida http://www.hoorc.org/

Hot Iron MC Valdemarsvik

Huddinge MCK

Vad
: Huddinge MCK är en förening för alla vars gemensamma intresse är motorcyklar och vad dit tillhör.
Hemsida http://www.huddingemck.se/

Hudiksvalls MCK

Vad
Hemsida http://www.hmck.se/

Hultsfreds MCK

Vad
Klubben bildades 1998 och har kring 60 medlemmar.
Hemsida http://www.hultsfredsmc.se

Hydet Motorklubb

Härnö Knutters

Höganäs MC Klubb

Vad
Hemsida

Höglandets Touring Club

Hökarna RMCK

Vad
Hökarna startade 1971 av ett gäng mc-entusiaster och har varit aktiva sen dess.
Hemsida http://www.hokarna.se/

Höllie Choppers

Hörby Soft Gliders

Vad
En klubb för de som sätter hojåkandet före vilken hoj som det åks på.
Hemsida http://horbysoftgliders.se/

Ichthys MCK

Ignite MC

IQ Bitches MC Näsvis

Iron Butt Association Sweden

Ironstoves MC

Vad
Hemsida

Island Riders

Vad
Hemsida

Jernviken MC

Vad
Lokal MC-klubb i Sandviken
Hemsida https://www.facebook.com/JernvikenMC

Joyriders MCK

Vad
Hemsida http://joyriders.se/

Jämjö MCC

Jösse MC

Vad
Hemsida http://www.jossemc.se

Karlshamns Oil Riders

Vad
Hemsida http://oilriders.se/

Karlskoga MC

Katrineholms MCK

Vad
Klubbstuga vid Brogetorp
Hemsida http://www.kmck.se

Kiruna MCK

Vad
Hemsida

Knights of Heaven MC Kronoberg

Knäreds MC

Vad
: Samlingspunkt och information om klubben. PerTec Järn och Motor i Knäred.
Hemsida http://www.knaredsmc.se

Kortedala MK

Vad
Kortedala MK – Mycket kul på två hjul Detta stämmer bra in på oss i Kortedala MK. Vi är troligen Sveriges bredaste MC-klubb med verksamhet inom många racingklasser samtidigt som att cirka halva klubben kör på gatan. Gemensamt för de flesta av oss är dock ett racingintresse då vi även arrangerat tävlingar sedan mitten av 1970-talet. Vi har varit en vinnande klubb sedan 1958, så läs gärna vidare och besök oss gärna. All information du behöver finner du på hemsidan. Vi finns på Facebook.
Hemsida http://www.kortedalamotorklubb.com

Krusty MC

Vad
Hemsida

Kråkestans MCK

Vad
: Kråkestans MC är en kamratlig, partipolitiskt obunden och märkesoberoende sammanslutning av motorcykelägare och andra intresserade. Klubben har till ändamål att främja motorcyklismens intresse samt tillvarata medlemmarnas intressen i olika mc-frågor. Klubben bildades 1997 av några entusiaster från stadsdelen Strömslund i Trollhättan. Strömslund kallas också för Kråkestan, därav namnet på klubben. Klubblokalen låg från början i Strömslund men ligger nu på Kanalön i centrala Trollhättan.
Hemsida http://www.krakestan.se/

Kullings MS/MC

Kungsbro MC

Vad
Hemsida

Kungsbäck MC

La Famiglia aprilia Svezia, Svenska Apriliaklubben

Vad
Rikstäckande märkesklubb för apriliaägare
Hemsida http://www.apriliaklubben.se

LadyBikers MC

Lanna Lie MCK

Leksand Gagnefs MCK

Lesjöfors MC SteelRiders

Lille Mats MCK

Vad
Välkommen till Lille Mats MCK Vi är en MC klubb som gillar att köra och åka MC. Alla märken och modeller är välkomna i vår gemenskap. Två gånger om året har vi rallyn, Alltid på Långfredagen, Lille Mats Vårrally, och sista söndagen i september, Lille Mats bror Svens Höstrally. Under sommaren (ej industrisemestern) har vi tisdagskörningar med start kl 18:00 från vår klubblokal, Kanslihusvägen 3, på Garnisonen i Hässleholm.
Hemsida http://www.lillematsmck.se/index2.htm

Lima Norra Touring

Vad
Hemsida

Limbusch MC

Vad
Hemsida

Linköpings Motorsällskap

Vad
9 motorsportsgrenar på samma arena
Hemsida http://www.lms.se

Ljusdals MCK

Vad
Hemsida

LMK-TT

Vad
Hemsida

Loiterer MC

LoneRangers Gränna MC Sweden

Vad
Hemsida

Longhorn Våler MC Nomads

Vad
Hemsida

Los MCK

Vad
Hemsida

Lucksta MK "Hagbards"

Lund Touring Team

Vad
Lund Touring Team bildades 1967 och klubben är en fast punkt för både touringintresserade och alla andra motorcyklister i Lund med omnejd. Ordförande Lars Nicklasson och klubbens för närvarande dryga 70 medlemmar hälsar Dig välkommen. Under vintern putsar vi våra motorcyklar men säsongen startar redan i mars/april när vi rekognoscerar inför det årliga Örerunt-rallyt.
Hemsida http://www.ltt.nu/

Lökebackens MC Stångenäs

Lönsboda Touring Club

Vad
Hemsida

Macklean MCC

Vad
Hemsida

Malmfältens MCK

Vad
Vi är en av Sveriges äldsta aktiva MC-klubbar. 1967 startade klubben och 1969 anordnade vi vår första MC-träff, Midnattssolsträffen. Medlemsantalet varierar från ca 150 och uppåt. Det finns fortfarande aktiva medlemmar, som varit med från starten! Kåken, vår fantastiska klubbstuga, ligger ca 5 min. utanför Gällivare. Där har vi ett stort område med motorcrossbana och Pink Park för de som gillar MC-akrobatik! Välkommen till Midnattssolsträffen 28-30 juni 2013 eller när du har vägarna förbi! Läs mer om oss på http://www.mmck.se.
Hemsida http://www.mmck.se/

Malmoe Chapter Sweden

Vad
Chaptrets ändamål är att understödja ansvarsfullt genomförda motorcykelaktiviteter för dess medlemmar. Arrangera lokala Chapter aktiviteter. Chaptrets evenemang och andra aktiviteter skall understödja familjedeltagande och vara politiskt och religiöst obundet. Chaptret är en ideell förening och har inga vinstintressen. Chaptret skall verka för att stödja utsatta grupper i samhället, de officiella arrangemang och aktiviteter som genomförs skall därför alltid ha som delmål att bidra till att svaga och utsatta grupper understöds. Understöd i form av ekonomiskt bidrag kan antingen utdelas (Charity) som en del av överskjutande belopp från aktiviteten eller som ett riktat stöd direkt från sponsrande företag och intressenter. Vill Du vara med i gemenskapen, körningarna och festerna gå in på, http://www.malmoechapter.se
Hemsida http://www.malmoechapter.se

Malå MC

Vad
Hemsida

MC af Hornborga

Vad
Klubben har sin samlingsplats vid Sveas Kiosk, Bolum, norr om Broddetorp.
Hemsida http://www.mcafhornborga.se/

MC Borderline Oldtimers

Vad
Hemsida

MC Gänget

Vad
Hemsida

MC Munken

Vad
Bildades 1997. Öppen för alla.
Hemsida http://www.mcmunken.se/

MC Team Snöflingan

Vad
Vi finns i Norrtäljeområdet. Åkningar torsdagar från 1:a maj till 1:a torsdagen i september. Även helgåkningar. Se åkprogram på hemsidan. Samlingsplats Hamnen i Norrtälje. Cirka ett hundratal medlemmar.
Hemsida http://www.snoflinganmc.se

MC-Kvinnor Västmanland

Vad
Vi är en förening med 61 stycken medlemmar som kör MC.
Hemsida

MC0121

Vad
Hemsida

MCC S:t Christopher

MCE Motorcykelentusiasterna

Vad
MCE i Järfälla är klubben för alla hoj intresserade. Typ av hoj spelar absolut ingen roll, inte ens krav på att man ska ha en hoj. Men ett intresse för mc, mc-åkande och mc-kulturen är så klart viktigt. Vi är ju ändå en mc-klubb, med ca 200 medlemmar i olika åldrar, tjejer och killar med olika yrken. MCE är ansluten till SMC och Svemo för vi vill så klart stödja organisationer som verkar för oss mc-åkares bästa. Vi ordnar fester, resor, turer, föredrag.. Vi är kort sagt en mycket aktiv klubb med något för alla. Under säsong har vi tisdagsfika vid vår klubbkåk. Kolla vår hemsida, mce.se. Välkomna!
Hemsida http://www.mce.se/

MCK Dalton

Vad
: En liten klubb med en stor gräsmatta. I den här klubben kör vi allt från gamla tvåtaktare till moderna sporthojar. Klubbkåk på Kasbyvägen 1, Skarpnäck.
Hemsida http://www.mckdalton.se/

MCK Flamman

Vad
: Gammal anrik klubb som bildades 1970 med en klubbstuga vackert belägen vid havet.
Hemsida http://www.mckflamman.se

MCK Freedom

MCK Full Rulle

MCK Gladiatorena

Vad
Klubben välkommnar alla MC märken och Mc typer. Läs mer om oss och våra aktiviteter på vår hemsida http://www.gladiatorerna.nu
Hemsida http://www.gladiatorerna.nu/

MCK Gränsridarna

MCK Kryddan

MCK Plopp

Vad
Hemsida

MCK Raukarna

MCK Röde Orm

MCK Snapphanen

MCK Touring

Vad
Hemsida http://www.mckt.se/

MCK Vikingarna

Vad
Hemsida

MCK Wheelers

MCV Jämjö/Torsås

MCV Sydost

Vad
Hemsida

Messengers MCC

Vad
Vi samlas varje fredag vid 20 och fikar snackar samt delar ett Gudsord,med fritt deltagande. Söndagsturer varje jämn vecka med start v18 o slutar v40 Start från kåken kl 13 om inget annat anges, se hemsida.
Hemsida http://www.messengers.se/

Metro MC

Missnöjd MC

Vad
Hemsida http://missnojdmc.se/

Mixed Irons MC

Mjölby MCK

Vad
Klubben är öppen för alla med MC-intresse. Vi är anslutna till SMC och SVEMO.
Hemsida http://www.mjolbymck.se/

MoonRiders MC

Vad
: Klubb för olika sorter cyklar. Touring
Hemsida http://www.moonriders.nu/

Motala TC

Vad
Motala Touring Club MTC bildades 1999 och är en ideell förening för motorcykelintresserade oavsett märke. Vi har ingen klubblokal utan ordnar MC-turer som utgår från hamnen i Motala. Vi når ut till våra medlemmar i första hand via SMS men även via mail oh brev. Vi är en av många funktionärsföreningar vid VätternRundans alla cykellopp och därigenom får vi ett ekonomiskt tillskott till föreningen. Årsavgiften för medlemskap i MTC är f.n. 60 kr/år enskild medlem och 100 kr/år familjemedlemskap (boende på samma adress) PG 416 33 900
Hemsida http://www.motalatouringclub.se

Motorcykelhistoriska Klubben

Vad
Hemsida http://www.mchk.org/

Mullsjö MCK

Munkeboda Moonshiners

Vad
Kompisklubb från Kimstad/Norsholm/Skärblacka och övriga Sverige
Hemsida

Murn's MC

Vad
: Ca 60 medlemmar med egen lokal i Falköping.
Hemsida http://murnsmc.se

Nerikes Bikers MC

Vad
En klubb för alla som åldrar och märken.
Hemsida

Night Eagle MC

Vad
Hemsida

NJA-MCK

Vad
MC sektionen bildades 1999. Medlemmarna består av anställda samt pensionärer i företag anslutna till NJA Personalstiftelse Luleå: SSAB, Plannja och Gestamp Hardtech
Hemsida http://www.njafritid.se/index.php/mc

Noldicks MC

Norra Dals MCK

Vad
Hemsida

Nottebäcks MCK

Vad
Hemsida

Nyköpings MCK

Vad
Hemsida

Nynäshamns MC

Nässjö MCC

Vad
NMCC är en högst vital klubb med ca 100 medlemmar från förutom Stensjön även omkringliggande orter bl a, Nässjö, Eksjö, Bodafors, Sävsjö, Vetlanda mm och är öppen för alla typer av motorcyklar, det viktiga är att det är trevliga och engagerade medlemmar! Verksamheten innebär bl a. fika & pubkvällar, onsdagsrundor, träffar, rallyn, både i och utanför Sverige, en mopedsektion, flera klubbrallyn/rundor med övernattning per år, gemensamma resor utan mc ibland, knytkalas & middagar etc.
Hemsida http://www.nmcc.se

Oil Swamp MC

Vad
Hemsida

Old Bikers MC

Vad
Hemsida

Oldtimers MC

Olofström MC

Vad
Hemsida http://www.ofmmc.se/

Orust Motorcycle Club

Vad
Vi är en nystartad (2012) MC-klubb på Orust. Där alla är välkomna oavsett MC eller ålder. Vi är några som tycker det är både roligt å skönt att åka motorcykel. Häng med oss på en tur. Vi kör hoj för vi tycker det är skoj.
Hemsida http://www.orustmc.se

Oxo Bikers

Vad
Hemsida

Pajala MK

Vad
Hemsida http://www.pmk.nu/

Perstorps MCK

Vad
Perstorps MC klubb bildades 1969 och klubbstugan ligger ca 2 km norr om Perstorp.
Hemsida http://pmck.se/

Pink Wild Roses

Vad
Hemsida

Piston Partisans MCC

Vad
Hemsida

Power Riders

Vad
Hemsida

Prippklubben

Vad
Hemsida

Pythons MC Hovfa

Vad
Hemsida

Qnyppling MC

Vad
Östergötlands Qvinnliga Mc-klubb som hälsar alla välkomna oavsett ålder, hoj eller erfarenhet. Kika gärna på vår hemsida , finns även på FB.
Hemsida http://qnypplingmc.se/

RackaBajk MC

Ragunda MCK

Vad
Hemsida http://www.rmck.se/

Ramlane-MC

Rapido Motorcykelklubb

Vad
Rapido Motorcykelklubb Stockholm är en ideell förening med cirka 170 medlemmar i alla åldrar som kör olika typer av hojar. Klubbhuset ligger söder om Södermalm vid Gullmarsplan. Alla med ett stort motorcykelintresse kan bli medlem.
Hemsida http://www.rapido.se/

Reborn Riders MC

Vad
Reborn Riders MC är ett ungdomligt gäng som kör sport/touring/customcyklar/offroad och har ett brinnande intresse för allt som har med MC-åkandet att göra. Vid lämpligt väder har vi fikakörningar på onsdagar och organiserade utflykter månadsvis.
Hemsida http://www.rebornriders.se

Red Wings Mora MCK

Vad
Klubbstuga 5km söder om mora intill väg E45
Hemsida http://www.redwingsmoramc.se

Riverside MC

Vad
Hemsida

Roadriders MCC

Rodzlag MC

Rolling Bikers

Vad
Hemsida

Roosters MCC

Vad
Hemsida

Rosen MC Helsingborg

Vad
Hemsida

Runabout MC

Vad
FAMILJEKLUBB Öppet onsdagar kl 17:00 till så länge som behövs. Alla med intresse för mc är välkomna att ta en fika med oss. Korvgrillning om väder tillåter Söndagsturer anordnas sommartid (se hemsida)
Hemsida http://www.runaboutmc.se

Sandvikens MC-klubb

Scania Aktiv/Motorklubben

Vad
Hemsida

Shadows MC Nybro

Shalom MCK

Vad
Hemsida

Sidostödet MCK

Vad
Hemsida

Silver Wings MCC

Vad
Då vårt årsmöte hålls i mitten på jan 2017 kan ingen info lämnas för kommande år. Anders info SWMCC
Hemsida http://www.silverwingsmcc.com

Silverfox Motorcycle Club

Silvertown MCC

Sir Vivals MC Sundsvall

Sisu Riders MC

Vad
Hemsida

Skaraborgs MCTC

Vad
Hemsida http://www.smctc.nu

Skeppsviken Girls

Vad
MC-klubb för thejer. Körning onsdagar maj till och med augusti. Samling 17.45 i Skeppsviken, Uddevalla. Avfärd 18.00.
Hemsida http://www.skeppsvikengirls.com/

Skogens MC

Vad
Hemsida

Skyriders

Skånes Motorcyklister

Vad
Hemsida http://skmc.se/

Skäftberg Rangers MCK

Slowriders MCK

SMC Linköping

Vad
En klubb som bildades i Linköping 1969. Sedan några år saknar vi klubbstuga
Hemsida

Smisk MC

Vad
Hemsida

Snakes Choppers

Vad
Hemsida

Sollefteå MC

South Coast Riders MCC

Spader Dam MCK

Vad
Spader Dam MCK är en kvinnlig hojklubb för dig som är bosatt i Stockholm (08-området) och kör hoj, men även gillar att umgås med likasinnade. På våra turer och olika jippon är givetvis alla välkomna oavsett kön. Vi kör turer, deltar i bankörningar, vidareutbildar oss via kurser med t.ex SMC, går på fester m m. Vi gör allt som verkar kul och vi gör det tillsammans. Om vädret inte tillåter hojåkning träffas vi lika gärna för en fika eller tar en sväng på krogen! En Spadertur innnebär oftast en dagstur med fika/lunch inplanerat. På våra turer kör vi som oftast i två grupper, en lite långsammare och en snabbare. Vi brukar turas om att leda turen, så när man känner sig varm i kläderna kan man själv vara turledare. I flera år har vi också kört 2 st lite lägre helgturer med övernattning på vandrarhem. Kika på vår hemsida http://www.spaderdammck.se. Våra turer ligger i kalendern, där ser du även våra andra aktiviteter. Kikar du in i Galleriet hittar du även bilder från bl.a. turerna. Är du som icke medlem sugen på att hänga med på en tur är du givetvis välkommen, hör av dig för närmare info.
Hemsida http://www.spaderdammck.se/

Star-Riders Sweden

Vad
Klubben för alla med Yamaha "Star"-motorcyklar.
Hemsida http://www.star-riders.se/

Starkotter MC

Startmotors MC

Vad
Startmotors MC är en MC klubb för ALLA med intresse av motorcyklar. Klubbtankarna kom igång hösten 1994 då några killar satt och snackade om att starta en MC-klubb. Fröet var sått och killarna började höra efter om det fanns andra som var intresserade, snart hade man fått ihop ett gäng på en tio personer och första mötet hölls den 7/12 1994. I april 1995 hade man första medlemsmötet, där röstades namnet Startmotors MC fram bland ett flertal förslag, våra märken gjordes till MC-dagens första år. Då arrangerade vi ett rally och hade fest efteråt. Året därpå började man köra kortege genom Eslöv. MC-dagen med kortege, körs årligen den sista lördagen i augusti. Idag är vi ett glatt gäng på ca: 65 killar (gubbar) och tjejer (gummor) som försöker bidra till att det skapas möjligheter för MC-folk att träffas under trevliga former, oberoende av vad för motorcykel man har eller var man bor. Vår, sommar och höst är vi ute och åker och kollar av vad som finns att se, vi är även duktiga på att fika, grilla och snacka. På vintern har vi andra blandade aktiviteter t.ex. bowling, ölprovningar, ibland slinker det även in en och annan fest.
Hemsida http://startmotorsmc.se

Stenungsunds MCC

Stocks MC Stockaryd

Vad
En liten trevlig klubb från Småland med ca 10 medlemmar.
Hemsida

Stone Streets MCC

Storumans MCK

Vad
Klubben bildades den 5 juni 1883
Hemsida http://www.storumansmc.se

Stripe MC

Vad
Hemsida

Strul MCC

Strutsens MC

Vad
Strutsens MC drogs igång 1981 av ett gäng mc-entusiaster och har idag ca 40 aktiva medlemmar som samlas för att köra på rally och ha trevligt tillsammans.
Hemsida

Sundsvall Motor Cycle Club

Vad
Hemsida http://www.smcc.se/

Suzuki Chopper-Club Sweden

Svenska Sidvagns Klubben SVEA

Vad
En rikstäckande klubb för sidvagnsåkare.
Hemsida http://sidvagn.se/

Sveriges MC Seniorer

Vad
Sveriges MC Seniorer är en politiskt och religiöst obunden rikstäckande MC-förening med medlemmar från hela landet. Föreningen anordnar under MC-säsongen tre riksträffar på olika orter i Sverige, då vi träffas under mycket trevliga former med grillkvällar, utflykter till lokala sevärdheter, medlemsmöten, middagar och dans.
Hemsida http://s-mc-s.org

Sweden Pan-European Club

Vad
Touringklubb med oftast 3 gemensamma träffar om året. Det gemensamma är intresset av Honda ST1100 samt ST1300 PanEuropean
Hemsida http://www.spec.nu/

Sydskanes Emse

Sällskapet Hjulingarna

Vad
Sällskapet Hjulingarna är en motorcykelklubb med inriktning på touring. Hjulingarna är en ideell förening ansluten till SMC. Hjulingarna består av stadgade medlemmar som gärna åker lite mer och tar del av kultur och fest tillsammans. Hjulingarna bildades i Haninge 1986 och har för närvarande 62 medlemmar huvudsakligen boende i stockholmsområdet. Hjulingarna är öppen för såväl tjejer som killar och ser gärna att flera positiva och aktiva hojåkare ansluter sig till oss.
Hemsida

Söderhamns MTT

Vad
En klubb från 1970 som har klubbstuga vid Stenö Havsbad. Alla är välkomna till oss som idag är ett 85-tal medlemmar. Öppet onsdag och söndag 18:00-21:00 året runt.
Hemsida http://www.smtt.se

Södertälje MCK

Tarantella Custom Club

Vad
Hemsida

Taurus MC Mariestad

Vad
Mc klubb i Mariestad
Hemsida http://www.taurusmc.se/

Team Shedevils

Templar Knights Motorcycle Club

Vad
Templar Knights MC grundades på idén om ömsesidig tillit och kamratskap med välgörenhet som klubbens första och starkaste ledord. Vi organiserar aktiviteter för insamling, hedrar de länder vi lever i, hedrar Försvarsmaktens fredsbevarande insatser i krishärjade områden och alla soldater som kämpat där för fred och stöder med stolthet samhället och medborgarnas välbefinnande.
Hemsida http://www.templarknightsmc.se

Templar Knights Motorcycle Club, Stockholm Lodge

Vad
Templar Knights Motorcycle Club är en förening för oss som gillar att köra motorcykel och samtidigt värna om de svaga och behövande i vårt samhälle. Templar Knights Motorcycle Club går i våra historiska bröders fotspår genom idag hjälpa utsatta och svaga i samhället, såsom Tempelriddarna skydda pilgrimerna. Vi arrangera olika aktiviteter med insamlingar som gått till olika välgörande ändamål och föreningar. Templar Knights MC består av och välkomnar människor från alla samhällsskikt, med hög moral och etik och som på olika sätt vill förbättra vårt samhälle. o Vi är inte en 1 % klubb. o Vi står helt utanför den så kallade "Sverigemodellen" o Vi är inte knutna till frimurarna eller någon annan ordens loge. o Vi är en politisk och religiös obunden organisation.
Hemsida http://templarknightsmc.se

The Brakeless MC

The Hot Shot MC Gliders

Vad
: Bildad 1993
Hemsida http://www.mcgliderskil.se

The Old Knutters / Halland

Vad
Old Knutters är en trivselklubb för manliga och kvinnliga mc-vänner, som startades våren 1999. Idag är vi en av landets största mc-klubbar. Vi träffas och trivs under enkla former, åker och har kul tillsammans. När du har passerat de 45 är du automatiskt kvalificerad och välkommen för att bli medlem i TOK, oavsett "hoj".
Hemsida http://www.oldknutters.se/

The Pinktown Valley MCK

Vad
Hemsida

The Roadrunners MC

Vad
Hemsida

The Twin Club

Vad
The Twin Club är Sveriges äldsta MC-klubb, bildad 1956. Klubben har ca 90 medlemmar i varierande åldrar. Klubbens motto: OSS VÄL OCH INGEN ILLA! Klubbstugan finns på Ingarvets industriområde och hyrs av Falu kommun. Kopparträffen, som är klubbens största engagemang, hålls i juli varje år och samlar 300-400 motorcyklister varje sommar. Ett uppskattat arrangemang under träffen är kortegen genom Falun som avslutas vid Falu Gruva. Alla med motorcykel, oavsett märke och modell är välkomna till Kopparträffen och att söka som medlem i The Twin Club. Klubben arrangerar även Kopparrallyt, ett MC-rally på trevliga hojvägar i omgivningen. Varje tisdag från maj till mitten av september sker tisdagsturer, med start från klubbhuset kl. 18:30. Alla motorcykelburna är välkomna att vara med. Månadsmöten för alla medlemmar och sökande till klubben hålls första onsdagen varje månad kl. 19.00. Övrig verksamhet under året är bl.a. dags- och helgturer, pubkvällar och studiebesök. Vi har kul tillsammans!
Hemsida http://www.thetwinclub.se

The Witches MC Gävle

Throttle Twisters MC

Tiger Motorsportklubb

Tjälskott MC

Vad
Hemsida

Tollarps MCK

Vad
Klubben bildades 1976 och har sin klubbstuga i Tollarp. Klubben har idag ca 30 medlemmar. Klubben har öppet hus varje måndagskväll året runt. Anordnar två MC-rally per år, vår- och höstrally. Klubbens medlemmar deltar på andra klubbars rally och ordnar dessutom egna rundor.
Hemsida http://www.tollarps-mc.org

Tors MC

Vad
Hemsida http://www.torsmc.se/

Trafikverkets MC-klubb

Vad
Trafikverkets mc klubb har till ändamål att tillvarata medlemmarnas intresse i motorcykelfrågor, samt stödja och främja trafiksäkerhet och motorcyklism.
Hemsida

Trelleborgs MC

Vad
Märkesoberoende MC-åkare som träffas och har kul.
Hemsida

Trestad Dals MC

Vad
Hemsida http://www.tdmc.se

Triumph Owners Motorcycle Club

Vad
Detta är klubben för Dig som gillar att köra Triumph, Du är välkommen oavsett om Du kör en nyare från Hinckley, en äldre Meriden-klassiker, en ombyggd Traja eller om Du kanske bara har ett brinnande intresse för engelska mc. Få ut mesta möjliga av Ditt Triumphägande – tillsammans med oss! TOMCC of Sweden startades 1977 och är idag med nästan 1500 medlemmar den största engelska märkesklubben utanför England. Förutom en central styrelse finns lokalombud, racingsektion, besiktningsmän för klassikerförsäkring, bibliotek, regaliaförsäljning och kontaktpersoner i tekniska frågor
Hemsida http://www.tomccsweden.se/

Trollhättans MCK-72

Vad
Vi är en blandning av yngre och äldre, tjejer och killar, ungkarlar, familjeförsörjare och okyssta. Vi kör allt från offroad och enduro till Harley, moderna rejsmaskiner och gamla klassiker. Det är stora hojar, små hojar, japanska, amerikanska, engelska och italienska. Vår klubb bildades 1972 av ett gäng unga, glada entusiaster. Entusiaster är vi fortfarande, minst lika glada, och numera både unga och "gamla". Den stora samlingspunkten är Kåken, vår egen klubbstuga som vi besuttit allt sedan starten. Den är belägen vid Hullsjön strax utanför Trollhättan och alla knuttar är välkommna dit. Kåken är ett trevligt tillhåll med stora möjligheter för klubbens medlemmar när de vill slita sig loss från den grå vardagen. Vi gör allt som hör hojlivet till. Semestrar, träffar, fester och vi åker hoj så mycket vi kan, orkar och förmår.
Hemsida http://www.tmck72.org/

Tullgarns MCC

Tuna Touring MC

Vad
Touring MotorCyklister är en VÄXANDE förening med en härlig mix av Motorcyklister. TTMC har funnits sedan 1981. Klubbens stora evenemang är Ruskträffen i oktober. Varje onsdag under sommar säsongen så åker vi och fikar.
Hemsida http://www.tunatouringmc.se/

Tuppens MC

Vad
Hemsida

Turnpike MC

Tyfri MC

Vad
TYFRI MC är en Stockholmsbaserad mc-klubb på kristen grund öppen för alla som ställer upp på våra stadgar och värderingar. Alla typer av människor och hojar är välkomna!
Hemsida http://www.tyfrimc.se/

Törnros MC Västervik

Uddevalla MC

Vad
Uddevalla MC är en förening för motorcyklister av alla de slag i alla åldrar.
Hemsida http://www.uddevallamc.se/

Umeå Motorcycleclub

Vad
Hemsida http://haby.se/umcc/

Valkyrie Riders Cruiser Club VRCC Sweden

Vara MCK

Vad
Hemsida

Varbergs MCK

Vad
En MC klubb för alla MC intresserade personer Alla typer av hojar är välkomna .
Hemsida http://varbergsmcklubb.se

Varvets MC

Vad
Varvets MC startades i under namnet Finspångs motorcyklister 1967. Namnet Varvet kom till när klubben fick flytta från centrala delarna i Finspång till en fastighet där det tidigare bedrivits båtreparationer. Klubben har ingen speciell inriktning utan alla sorters motorintresserade människor är välkomna. Vi har ett garage med 13 platser. Klubbhuset och garaget ligger 8-10 meter från vattenbrynet och brukar tilltala de flesta som besöker klubben en sommardag.
Hemsida http://www.varvetsmc.org

Vedum MCK

Vad
Hemsida

Venture Club of Sweden

Vetlanda MCK

Vad
Vetlanda Motorcykelklubb bildades 1966 och har från 1/7 2016 ny klubblokal på Stålvägen 9
Hemsida http://www.vmck.com

Victory Club Sweden

Vilhelmina MC-Touring

Virserums MCC

Vad
Blandklubb med klubbhus intill Virserums-sjön. Naturcamping som drivs av klubben ligger i anslutning till klubbhuset. Vi har också vår årliga träff Dacketräffen första helgen i Augusti.
Hemsida http://www.vmcc.se/

Vmax Club Sweden

Vad
Hemsida http://www.vmcs.org/

Volvo Umeå MC-klubb

Vad
Hemsida

VTX Riders Sweden

Vulcan Riders Sweden

Vurpans Vänner MCK

Vad
Hemsida http://www.vurpans.se

Vännäs MC Zeke Cycles

Vad
Vännäs MC, Zeke Cycles skall vara en tillgång för alla personer med ett motorcykelintresse inom Vännäs och Umeåregionen. Vi har en egen klubblokal där man har möjlighet att träffa likasinnade. Vi träffas normalt på tisdagskvällar. Vi har trevligt och utvecklas tillsammans som motorcykelförare/passagerare. Välkommen till en trevlig gemenskap Zeke
Hemsida http://www.vannasmc.se/

Västerdala MCK

Vad
Hemsida http://www.vmck.se/

Västerås MS

Västra Medelpads MCK

Vad
Hemsida http://www.vmmck.se/

Vätterbygdens MCK

Vad
: Vätterbygdens Mc Klubb är klubben för alla mc-åkare oavsett ålder eller mc-märke. Klubben bildades 1969. Vi har egen klubbstuga som ligger i Domsand, Bankeryd. I anslutning till klubbstugan driver vi sedan 1977, en mc-camping "Camp-Vmck".
Hemsida http://www.vmck.org

Wermdö Bikers

Vad
En blandklubb i Stockholms skärgård för alla som gillar att åka hoj och umgås med trevliga hojkamrater. Bildades 2000 och har ca 70 medlemmar. Vi har inget klubbhus och samlas vid Grisslinge Havsbad då det är åkning. Välkommen!
Hemsida http://www.laget.se/wermdobikers_

West Coast Bikers

Vad
Hemsida

Wild Dogs

Vad
Hemsida

WildPigs MC Värkö

Vad
Hemsida

Wolf Island Riders

Vad
Hemsida

Women Internat.MC Assoc. "WIMA"

Yamaha Custom Club

Vad
Yamaha Custom Club är en intresseförening som bildades 1997. Vi är ett glatt gäng som gillar att åka motorcykel och sitter oftast på en Yamaha custommotorcykel. Vi är en rikstäckande förening med målsättningen att träffas och trivas tillsammans. Vi annordnar MC-träffar, arrangerar körningar och rallyn. Yamaha Custom Club deltar i ett internationellt samarbete med andra Yamaha klubbar. Vi deltar gemensamt i andra klubbars arrangemang som till exempel rallyn, fester, och träffar. Vi har även aktiviteter vintertid som fikaträffar, fester och pubkvällar. Alla är välkomna som medlemmar även du som åker annat märke än Yamaha. Medlem blir man i och med att man betalt sin årsavgift. Vi är en demokratisk förening där alla medlemmar har samma värde.
Hemsida http://yccsweden.se/

Yrsel MC

Vad
Hemsida

Ådis MCK

Vad
Hemsida

Åhyddan MC

Vad
Hemsida

Åmotfors MC

Åmåls MC

Åsele Motor Cycle Club

Vad
Hemsida

Ätradalens MCK

Vad
Klubben bildades 1995. En liten men naggande go familj-klubb med killar och tjejer som kör blandad mix av märken. Vi föredrar kvalitet före kvantitet. Sätter frihet, självständighet åk-glädje, vänskap, sammanhållning och en stor portion humor högt.
Hemsida http://www.atradalensmc.se

Örnsköldsviks MCC

Vad
Ca180 medlemmar. Har en fin klubb i närheten av Fjällräven Center, MoDos hemma-arena. Vi träffas varje onsdagkväll året runt. På sommaren åker vi mc tillsammans och på vintern fikar vi och kollar på MoDos matcher. Vi åker till egna och andras klubb-träffar sommartid och gärna Hoj.-X på vintern.
Hemsida http://omcc.se/

Örtofta MC

Vad
Hemsida http://ortoftamc.se/

Östersunds MCK

Vad
Hemsida http://www.omck.nu/

Östra Aros MCK

Vad
Östra Aros MCK är Uppsalas största hojklubb för vanliga motorcyklister. Det är dessutom en av Sveriges största och äldsta klubbar i SMC Vi har en varierande verksamhet för de flesta typer av mc-åkare. Eftersom vi också år anslutna till SVEMO, Svenska Motorcykelförbundet är du som är intresserad av att tävla , välkommen till oss. Kika gärna runt på vår hemsida: http://www.oamck.se Har du några frågor eller synpunkter så skicka gärna ett mail till: info@oamck.se
Hemsida http://www.oamck.se/

Överstyvt MC

  • «
  • 1
  • »